Hotel Well

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Hotel Well 4*, okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa sa prirodom, sadrži 264 sobe vrhunskog kvaliteta. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za decu i odrasle i odličnoj gastronomskoj ponudi. Hotel sadrži niz dodatnih usluga koje gostima omogućavaju nesmetano uživanje, zabavu i opuštanje od svakodnevnog stresa. Wellness sadržaji poput Svijeta sauna i SPAeVITA cetra nude gostima uživanje u brojnim tretmanima nege i lepote. Kompleks unutrašnjih i spoljašnjih bazena, Vodeni planet, idealno je mesto za zabavu i rekreaciju. U sklopu hotela nalaze se i brojni ugostiteljsski objekti sa širokom ponudom hrane i pića koja će zadovoljiti i najzahtevnije gurmane. Samo neki od tih objekata su: hotelski restoran Lati, a la carte restoran Dvorac Mihanović, restoran Element bar, terra lounge bar… Sobe su opremljene savremenom opremom koja gostima omogućava nesmetano uživanje i opuštanje. Sve sobe sadrže klima uređaj, sef, TV, mini bar i fen. Postoje premium i classic sobe. Premium soba: u novom delu hotela Well, tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, minibar, balkon, sef . Classic soba: u renoviranom delu hotela Well: tuš/kada, fen za kosu, telefon, TV, mini bar.
Svi sadržaji unutar hotela povezani su toplim hodnicima sa recepcijom i wellness sadržajima tako da gosti ni u jednom trenutku ne moraju da izlaze iz hotela .

www.terme-tuhelj.hr

GPS KOORDINATE: 46.065 15.782777777778


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca