Hotel Erkel Munkácsy

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Hotel Erkel
se nalazi u neposrednoj blizini stare gotičke tvrđave i jezera koji je okružen prastarim drvećem. Hotel je potpuno renoviran 2011. godine i neposredno je povezan hodnikom sa banjom Varfűrdő koje je ocenjeno sa 5 zvezdica. Sastoji se od dva krila Munkácsy i Dürer.Hotel u svom sastavu ima receociju, restoran, bar, salu za konferencije, Wellness centar Harmony, fitness i parking.

Munkácsy *** krilo je direktno povezan sa termalnim kupatilom. Raspolaže sa 122 soba, od kojih je 97 standardnih dvokrevetnih, 25 superior sa klimom od kojih su 2 sobe za goste sa invaliditetom (kupatila su specijalno izgrađena). Jedan deo ovih moderno opremljenih soba ima pogled na jezero i tvrđavu. Korišćenje Wellness centra Harmony i Aquapalota je uz doplatu.


Standard sobe -Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i frižider. Sobe nemaju balkone.

Superior sobe- Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i frižider, DVD plejer i sef. Neke sobe imaju pogled na jezero i tvrđavu. Sobe nemaju balkone.

Dürer **** krilo je direktno povezan hodnikom sa spa centrom Castle i Aquapalota. Raspolaže sa 173 standard dvokrevetne sobe, 4 junior suite, 5 apartmana sa pogledom na tvrđavu, 4 sobe za goste sa invaliditetom. Neke sobe imaju pogled na tvrđavu i jezero. Sve sobe imaju kupatilo (tuš,WC), klimu, LCD TV, mini bar, telefon, internet i sef.

www.hunguesthotels.hu


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude