Hotel Elixir

Opis

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.

Hotel se nalazi u centru mesta Morahalom i oko 21km od Segedina i spojen je sa termalnim centrom Sent Eržebet. Hotel u svom sastavu ima restoran, bar i spa centar. Svaka soba poseduje TV, telefon, mini bar, fen, bademantil, sef, internet.

Standardne sobe-dvospratni hotel ima 26 standardnih soba, od kojih su neki sa odvojenim ležajevima, neki sa francuskim krevetima, i dve sobe za ljude sa invaliditetom.

Porodična soba-sobu na prvom spratu smo specijalno opremili za porodice, koja može da pruži udoban smeštaj za 4 osobe. Soba sa odvojenim ležajem i soba sa francuskim krevetom i kupatilo.

Porodični apartman-apartman sa tri prostorije pruža smeštaj za veće porodice ili drugarske kolektive. Apartman ima dnevnu sobu i dve spavaonice jednu sa francuskim krevetom i sobu sa odvojenim ležajima gde se mogu odmarati 4 osobe. U prostranu dnevnu sobu se može smestiti pomoćni ležaj. I na prvom i na drugom spratu se nalazi jedan-jedan porodični apartman.

 www.elixirhotel.hu


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude