El Mouradi Palm Marina

Opis

LOKACIJA: Hotel je građen u špansko-mavarskom stilu. Nalazi se u blizini marine u Port El Kantaouiu. Udaljen je oko 3 km od marine, 2 km od golf terena “El Kantaoui” i 8 km od centra Soussea. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide i Monastira oko 40 minuta.
HOTELSKA PONUDA: Hotel  sadrži  i  salon lepote,  spa  i thalasso  centar,  tursko kupatilo, saunu,  teretanu, poslovni centar, suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, sef na recepciji, wi-fi u predvorju, prostoriju za prtljag. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 4 restorana, 3 bara, mavarski caffe, noćni klub. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).
SMEŠTAJ: Hotel ima 346 dvokrevetnih soba, 32 manja apartmana i 11 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, SAT tv, fen, mini frižider, sef.
USLUGA: All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.


SPORT I ZABAVA: Otvoren bazen, zatvoren bazen, dečiji bazen, 2 teniska terena, fudbalski, košarkaški  i odbojkaški teren, mini golf, stoni tenis, odbojka na pesku, bilijar, stoni fudbal. Animacija za decu, mini klub za decu, mini disko.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca