Rivijera Cveća

Rivijera Cveća - opis

Kružnu turu pod nazivom Rivijera cveća i Azurna obala započinjemo upravo u gradu po kojem je ovo putovanje i dobilo ime - Sanremo grad koji još zovu i grad cveća. Grad poznat po muzici, kazinima i prelepom cveću koje ukrašava svakog proleća ovaj grad. Dalje obilazimo Azurnu obalu prvo mesto u nizu je Kneževina Monako čiji je osnivač Grimaldi Malicija, ova kneževina je takođe poznata po tome što je njena princeza bila čuvena holivudska glumica Grejs Keli i shodno tome obilazi se i katedrala u kojojje princeza sahranjena. Putovanje se nastavlja ka Monte Karlu najluksuznijem i najpoznatijem kvartu Monaka. Monte Karlo je inače dom mnogim sportistima i mnogim ljudima iz svetskog dzet-seta.


Put se dalje nastavlja ka Nici. Nica je inače jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta na Azurnoj obali. Prepoznatiljva je po prelepim plažama, hotelima, kazinima...Posle ovog uzbudljivog obilaska povratak Sanremo odakle ponovo krećemo ka Kanu gradu u Francuskoj. Najpoznatiji po filmskom festivalu koji se ovde održava, svake godine i zbog koga se u ovaj grad slije velik broj poznatih iz sveta filma, muzike.

Dalje nastavljamo ka Antibu pravom biseru Mediterana. Ovaj slikoviti gradić je smešten na pola puta između Nice i Kana. Antib osim što je meka Džet -seta poznat je i po Džez festivalu, festivalu podvodne fotografije. Destinacija kojom se završava ova kružna tura je prelepa Đenova. Glavni grad Ligurije, ujedno i najveća luka u Italiji čiji je stari grad pod zaštitom UNESCO-a.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 3

Autobus

30-04-2024

05-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 275 €

  • ukupna cena

    od 550 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim hotelima do popune mesta. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela:

HOTEL BERGAMO MARE 3* https://www.hotelbergamomare.it/

Hotel se nalazi u lepom primorskom mestu San Bartolomeo al Mare na 100m od mora. Hotel poseduje restoran, otvoreni bazen, bar, WiFi. Ima 53 sobe i svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), balkon, TV, klimu, fen, sef. Doručak – kontinentalni švedski sto

Prikaži više Prikaži manje