Portugalska Tura

Portugalska Tura - opis

Otkrijte jedne od najlepših i najautentičnijih glavnih gradova Evrope – Porto i Lisabon. Porto je grad bogat istorijom, turističkim atrakcijama i noćnim životom, pogodan za sve generacije. Jedna od glavnih atrakcija koja uporno privlači znatiželjne turiste je i kraj bogat vinarijama. Ribeira je najstariji deo grada gde možete naići na drevna zdanja kuća, uske kaldrmisane uličice i mnogobrojne porodične restorane, kafiće i barove. Lisabon, grad sa dušom i muzikom fada. Od 1256. godine, Lisabon je glavni grad Portugala. Prošetajte ulicama Alfame, koja kao najstariji deo Lisabona, predstavlja jednu od najvećih atrakcija grada; upoznajte Bairro Alto, živopisan kraj u čijim se tradicionalnim kafanama na najbolji način može doživeti fado; obiđite znamenitosti istorijskog predgrađa Belem, istoimenu kulu, koja je pod zaštitom UNESCO-a i manastir Sv.Žeronima. Bajkoviti zamkovi Sintre i vile Kaškaiša će vas očarati. Vozite se simboličnim žutim tramvajima na liniji 28 i posetite čuveni Park nacija i Okeanarijum, najveći u Evropi. Svojom raskoši, prelepim građevinama različitih stilova, fado muzikom, Portugalija će vas ostaviti bez daha.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 7 / Noći: 6

Avion

28-04-2024

04-05-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od

  • ukupna cena

    od

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Hotel u Portu:
Hotel
Black Tulip 4* www.hotelblacktulip.pt
Hotel se nalazi u naselju Vila Nova de Gaia, na oko 5km od centra Porta. Nalazi se na liniji gradskog prevoza. Hotel poseduje restoran, bar, internet i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.
 

Hotel u Lisabonu:
Masa hotel Campo Grande 4* https://www.masahotels-lisboncollection.com/ 
Hotel se nalazi na oko 5km od trga Rossio, odnosno centra. Nalazi se na liniji gradskog prevoza. Hotel poseduje restoran, bar, fitnes centar, internet. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje